TEUNIS produkt.

Moniek Stolze

30/05/2020


Vlak voor mn vakantie kwam er ineens nog een superleuke opdracht bij. Terwijl ik het echt steeds van mijn netwerk moest hebben, waren dit totaal onbekenden van mij. Ik kreeg een appje van een dochter en ze verteld me: Mijn vader reed langs de nieuwe gevel van Sanfiero, waar ik het [gevelontwerp van mocht doen] en wil voor zijn nog nieuw te bouwen pand ook zo’n gave gevel!

Deze dochter besloot haar vader een waardebon van de Vormgeefster te geven. Zodat hij voor vaderdag een ontwerp Gevelreclame – geheel in zijn huisstijl – mocht ontvangen!

– Moniek
voorbeeld waardebon waardecheque

Soms denk ik echt dat ik droom. Dat ik dit mag doen en dat het dan mij echt gegund wordt. Zo gaaf. Het lijkt dan alsof op zakelijk vlak alles samen valt. Terwijl ik prive helemaal niet top in mn vel zat. De combinatie kids-huis-man-zzper én in dienstverband werken was gewoon niet grappig meer. Elimineren maar! Hoe cru dat ook klinkt, want dat betekend dat je afscheid moet gaan nemen van mensen. Juist dan ben je super gemotiveerd om voor jezelf te werken. In drukke tijden of in coronatijd betekend dat in het weekend of in de avonden doorgaan. Maar gut wat is dat het waard zeg!

Hoeveel denkfouten kun je maken als je echt de stap durft te zetten (dec 2019). Ik had op dat moment verschillende opdrachtgevers die steeds terug kwamen. Maar ik dacht: wat als dat stopt? Komen er dan wel nieuwe? En maak ik wel de werken en ontwerpen die ik wil maken? Super interessant om zo mezelf scherp te houden.